FORUM HANIMEFENDİLER
Sorpa Corbası 8cauba11
FORUM HANIMEFENDİLER
Sorpa Corbası 8cauba11
FORUM HANIMEFENDİLER
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FORUM HANIMEFENDİLER

FORUM HANIMEFENDİLERHoş geldin, .
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970
Mesaj Sayınız: 0

 
AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yapupload

 

 Sorpa Corbası

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Adminiçe
YÖNEETİCİ
YÖNEETİCİ
Adminiçe


Mesaj Sayısı : 1947
Kayıt tarihi : 29/12/09
Yaş : 38
Nerden : konya

Sorpa Corbası Empty
MesajKonu: Sorpa Corbası   Sorpa Corbası Icon_minitimePaz Nis. 04, 2010 7:44 pm

500 gr kuşbaşı (kuzu eti veya tavuk eti) tercih sizin
1,5 yemek kaşığı un
Yarım demet taze soğanın yeşili
1 ufak kase yoğurt
Yeteri kadar tuz, karabiber, pul biber
1 yemek kaşığı margarin


Bir tencerenin içine margarini koyun.. Etleri ilave edip biraz kavurun. Sonra içine bol su ilave edip etler yumuşayana kadar pişirin.yeşil soganları ince ince dograyıp icine atıyozpişirmeye devam ediyoz soganların rengi degişiyo pişince zatan Tuzunu ve karabiberini ekleyip ılınıncaya kadar bekleyin.
Unu ve yoğurdu karıştırıp iyice çırpın corbayı terbiyeleyin bu kadar kolay ve lezzetli bir corba afiyet olsun
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://taha2007.yetkin-forum.com
 
Sorpa Corbası
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Sebze Çorbası (detoks çorbası)
» düğün çorbası
» hünkar çorbası
» KABAK ÇORBASI
» mantar çorbası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
FORUM HANIMEFENDİLER :: YEMEK TARİFLERİMİZ :: Çorbalar-
Buraya geçin: