Malzemeler
1 Paket Dr.Oetker Kakaolu Fındıklı Puding
1 Paket Margarin (Oda sıcaklığında yumuşamış)
4 Tatlı Kaşığı Pudra Şekeri
2 Yemek Kaşığı Çekilmiş Fındık
Un (yaklaşık 3 su bardağı)
Yapılışı
Tüm malzemeleri (puding toz halinde olacak) unu azar azar ekleyerek hamur yapın. (muzlu pudingli kurabiye'yi yaparken, çok az un kullanmıştım, ama kakaolu da, hamurun toparlanması için yaklaşık 1,5 su bardağı un koymam gerekti)
Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp, toplar halinde ve aralıklarla (pişince yayılıyorlar çünkü) tepsiye dizin.
Önceden ısıtılmış, 180 derece fırında, yaklaşık 20-25 dk. pişirin.
ALINTIDIR