FORUM HANIMEFENDİLER
Tavuk Köftesi 8cauba11
FORUM HANIMEFENDİLER
Tavuk Köftesi 8cauba11
FORUM HANIMEFENDİLER
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FORUM HANIMEFENDİLER

FORUM HANIMEFENDİLERHoş geldin, .
Son Ziyaretiniz:
Mesaj Sayınız: 0

 
AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yapupload

 

 Tavuk Köftesi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Adminiçe
YÖNEETİCİ
YÖNEETİCİ
Adminiçe


Mesaj Sayısı : 1947
Kayıt tarihi : 29/12/09
Yaş : 37
Nerden : konya

Tavuk Köftesi Empty
MesajKonu: Tavuk Köftesi   Tavuk Köftesi Icon_minitimeCuma Ocak 22, 2010 5:43 pm

Malzemeler

Tavuk göğüs eti
Soğan
Bayat ekmek içi
Kimyon
Karabiber
Bir iki kaşık sıvı yağ
tuz

Hazırlanışı

Tavuk göğüs eti ve soğan irice doğranarak rondoda kıyma haline getirilir. Yoğurma kabına alınan kıymaya, ekmek içi, tuz, kimyon, karabiber, bir yemek kaşığı sıvı yağ ilave edilerek güzelce yoğrulur, köfte şekli verilerek kızartılır.
Tavuk Köftesi 11159785

ALINTIDIR
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://taha2007.yetkin-forum.com
 
Tavuk Köftesi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» balık köftesi
» bulgur köftesi
» Bulgurlu Köy Köftesi
» Hasan Paşa Köftesi
» Terbiyeli Tavuk Çorbası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
FORUM HANIMEFENDİLER :: YEMEK TARİFLERİMİZ :: Köfteler-
Buraya geçin: