MALZEMELER:
2 yufka
1 kase patates püresi
100 gr.kaşar peynir rendesi
1 su b.galeta unu
1 çay b.sıvıyağ
tuz
karabiber
muskat
HAZIRLANIŞI:
Yufkaların birini yayın. suyla yağı karıştırın.yufkaların
üzerine gezdirin. ikinci yufkayı yayın. yağlı sudan
gezdirin.yufkayı artı şeklinde dörde bölün. her parçayı
uzunlamasına bir daha bölüp 8 parça elde edin.patates
püresine kaşar peynir karabiber ve muskatı ekleyerek
karıştırın.1' er çorba kaşığı yufkaların geniş kısımına koyun.
sigara böreği gibi sarın.buzdolabında 2 saat bekletin. tabağı
musluğun altında sudan geçirin. galeta ununa bulayın.
önceden ısıtılmış 180 dercelik fırında 30 dk. pişirin.
NETTEN ALINTIDIR