FORUM HANIMEFENDİLER
KIYMALI ALİ NAZİK 8cauba11
FORUM HANIMEFENDİLER
KIYMALI ALİ NAZİK 8cauba11
FORUM HANIMEFENDİLER
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FORUM HANIMEFENDİLER

FORUM HANIMEFENDİLERHoş geldin, .
Son Ziyaretiniz:
Mesaj Sayınız: 0

 
AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yapupload

 

 KIYMALI ALİ NAZİK

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
nuran34
Co Admin
Co Admin
nuran34


Mesaj Sayısı : 131
Kayıt tarihi : 17/04/10
Nerden : istanbul

KIYMALI ALİ NAZİK Empty
MesajKonu: KIYMALI ALİ NAZİK   KIYMALI ALİ NAZİK Icon_minitimePaz Ağus. 29, 2010 3:11 pm

KIYMALI ALİ NAZİK Alinazik
Malzemeler :

  • 5-6 adet patlıcan
  • 500 gr kıyma
  • 1 adet büyük soğan
  • 50 gr margarin veya tereyağı
  • 2 adet domates
  • 2 adet sivri biber
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 500 gr yoğurt
  • 4-5 diş sarımsak
Yapılışı :

  1. Patlıcanı
    yıkayıp kuruladıktan sonra bıçakla bir kaç yerinden delip, fırında
    közleyinp soğumaya bırakın. Teflon tavada kıymayı bıraktığı suyu çekene
    kadar kavurun. Yağı ve yemeklik doğranmış soğanı ve biberi ekleyip
    kavurmaya devam edin. Küçük doğranmış domatesi ve tuzu ekleyip kısık
    ateşte pişirin.
  2. Patlıcanların kabuklarını soyup küçük doğrayıp
    yoğurtla karıştırın. Sarımsağı tuzla dövüp yoğurda ekleyin. Servis
    tabağına patlıcanlı yoğurttan koyup üzerine kıymadan koyup servise
    sunun.
  3. Afiyet bal şeker olsun.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://;/nurannelisleri.blogspot.com
 
KIYMALI ALİ NAZİK
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kıymalı Soğan Dolması
» Ali Nazik Tarifi
» Nazik ve Dayanıksız Tırnaklar İçin Pratik Bakım Nasıl Yapılabilir?

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
FORUM HANIMEFENDİLER :: YEMEK TARİFLERİMİZ :: Et Yemekleri-
Buraya geçin: