Adminiçe YÖNEETİCİ
Mesaj Sayısı : 1947 Kayıt tarihi : 29/12/09 Yaş : 38 Nerden : konya
| Konu: Tebbule {maydanoz salatası} suriye Salı Nis. 20, 2010 8:56 pm | |
| YAPILIŞI Kaç kişiyseniz okadar maydanoz )7 kişilik tarif verecem ben 3 diş sarımsak 5 adet domates yarım kilo(eger maydanoz çoksa degilse dahada az olabilir )taze soğan 7 kaşığı çiğ köftelik bulgur nar ekşisi tuz biraz taze nane önce bulguru salata kabına koyun üstüne ufak ufak doğradığınız maydanozu koyun (unutmayın bu salataya hiç su koymayacaksınız)ufak ufak doğradığınız domatesleri maydanozların üstüne dökün sonra yesil soğanıda ufak ufak doğrayın sarımsaklarıda iyice ezip üste dökün tuzu nar ekşisinide koyup zamanına kadar dolaba koyun ve zamanı gelince hepsini karıştırın göreceksiniz bulgur domates ve maydanozun suyuylan nasıl şişip güzel olacak hadi size AFFİYET OLSUN | |
|
laleli YENİ ÜYE
| Konu: Geri: Tebbule {maydanoz salatası} suriye Cuma Mayıs 07, 2010 1:04 am | |
| tabule lubnan'a ait bir yemektir arkadaslar ,bulguru bilmedikleri için orjinalinde ortaboy irmikle yaparlar adida kuskustur,bizim kadar çesitli yesillikleri olmadigi için gerçekten kisir bir yemektir ,ben hiç sevmedim , resim netten alintidir | |
|