FORUM HANIMEFENDİLER
TOMBUL POĞAÇA 8cauba11
FORUM HANIMEFENDİLER
TOMBUL POĞAÇA 8cauba11
FORUM HANIMEFENDİLER
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

FORUM HANIMEFENDİLER

FORUM HANIMEFENDİLERHoş geldin, .
Son Ziyaretiniz: Perş. Ocak 01, 1970
Mesaj Sayınız: 0

 
AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yapupload

 

 TOMBUL POĞAÇA

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
nuran34
Co Admin
Co Admin
nuran34


Mesaj Sayısı : 131
Kayıt tarihi : 17/04/10
Nerden : istanbul

TOMBUL POĞAÇA Empty
MesajKonu: TOMBUL POĞAÇA   TOMBUL POĞAÇA Icon_minitimePaz Nis. 18, 2010 2:46 pm

Malzemeler:
1 su bardağı sıvı yağ
1/2 çay bardağı toz şeker
1 tatlı kaşığı tuz
1 adet yaş maya
1 bardak ılık su
1 bardak ılık süt
Aldığı kadar un
En üste yumurta sarısı

Yapılışı:
Ilık süt ve suya mayayı koyup eritin ve içine geri kalan malzemeyi ekleyin.
Yoğurarak kulak memesi kıvamından daha yumuşak bir hamur elde edin.
Hamurun içine malzemenizi (peynir veya kıyma veya kaşar veya patates vs.) koyup kapatın ve yağlanmış tepsiye dizin. En az 1 saat ılık ortamda mayalanarak kabarmalarını bekleyin. Üzerlerine yumurta sarısı sürüp çörekotu ekin ve 180 dereceli fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Fırından çıkan poğaçalarınızı bir kap içinde beze sararak servis edene kadar muhafaza edebilirsiniz.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://;/nurannelisleri.blogspot.com
 
TOMBUL POĞAÇA
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
FORUM HANIMEFENDİLER :: YEMEK TARİFLERİMİZ :: Poğaça Ve Börekler-
Buraya geçin: