FORUM HANIMEFENDİLER

FORUM HANIMEFENDİLER

FORUM HANIMEFENDİLERHoş geldin, Misafir.
Son Ziyaretiniz:
Mesaj Sayınız: 0

 
AnasayfaKapıKayıt OlGiriş yapupload

Paylaş | 
 

 Sorpa Corbası

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
Adminiçe
YÖNEETİCİ
YÖNEETİCİ
avatar

Mesaj Sayısı : 1947
Kayıt tarihi : 29/12/09
Yaş : 31
Nerden : konya

MesajKonu: Sorpa Corbası   Paz Nis. 04, 2010 7:44 pm

500 gr kuşbaşı (kuzu eti veya tavuk eti) tercih sizin
1,5 yemek kaşığı un
Yarım demet taze soğanın yeşili
1 ufak kase yoğurt
Yeteri kadar tuz, karabiber, pul biber
1 yemek kaşığı margarin


Bir tencerenin içine margarini koyun.. Etleri ilave edip biraz kavurun. Sonra içine bol su ilave edip etler yumuşayana kadar pişirin.yeşil soganları ince ince dograyıp icine atıyozpişirmeye devam ediyoz soganların rengi degişiyo pişince zatan Tuzunu ve karabiberini ekleyip ılınıncaya kadar bekleyin.
Unu ve yoğurdu karıştırıp iyice çırpın corbayı terbiyeleyin bu kadar kolay ve lezzetli bir corba afiyet olsun

_________________






Sayfa başına dön Aşağa gitmek
http://taha2007.yetkin-forum.com
 
Sorpa Corbası
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
FORUM HANIMEFENDİLER :: YEMEK TARİFLERİMİZ :: Çorbalar-
Buraya geçin: