CANO YENİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 24 Kayıt tarihi : 06/02/10
| Konu: kayseri yağlaması Paz Mart 21, 2010 1:44 pm | |
| KAYSERİ YAĞLAMASI, mayalı hamurdan resimdeki gibi, şebitler açılıp odun sacı üzerinde ağır ağır pişirilir. İÇİ: yağsız kıyma, ince ince doğranmış kuru soganla kavrulur, yeşil biber, salça, baharatlar ve dometeste eklenerek bir harç elde edilir. Herbir şebitin üstüne bu harç sürülür, ve sebitler üztüste konulur.4e kesilir. üzerine sarımsaklı yoğurt ve , maydonozla servis yapılır. KAYSERİDEN ÖZEL ODUN ATEŞİYLE PİŞİRDİĞİMİZ ŞEBİTLERİMİZİ, JELATİNLE PAKETLEYİP TÜRKİYENİN HER YERİNE GÖNDERİYORUZ. HANIMLAR İÇİN PRATİK VE HAZIR BİR YEMEK. ŞEBİTLERİMİZİN TANESİ:75 KURUŞ. BUYRUN HANIMLAR KAYSERİ YAĞLAMASI DENEYİN... | |
|
uyar YENİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 43 Kayıt tarihi : 20/02/10
| Konu: Geri: kayseri yağlaması Ptsi Mart 22, 2010 12:58 am | |
| ellerinize sağlık çok güzel görünüyo | |
|
CANO YENİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 24 Kayıt tarihi : 06/02/10
| Konu: Geri: kayseri yağlaması Ptsi Mart 22, 2010 6:57 am | |
| teşekkür ederim, tadına öyle :),gercekten çok güzel bir .. | |
|